JAKTEN PÅ GULDBILJETTERNA

 Vad roligt att du hittat hit! I ett stolt samarbete Astrid Lindgren Company & Astrid Lindgrens Värld kan vi nu presentera vårens stora kampanj – Jakten på Guldbiljetterna! Här hittar du även inspiration hur du, tillsammans med Pippi Gräddtårta, kan göra det perfekta kalaset!

Hur går jakten till?

I utvalda förpackningar av vår nyhet Pippi Gräddtårta har vi gömt ett antal biljetter för dig att hitta. Det enda du behöver göra är att köpa en tårta och se om du har turen på din sida!

I tävlingen utses 15 stycken vinnare:

  • 5 pkt med övernattning och 2-dagar entré för 2 vuxna och 2 barn till ett värde av ca 5900:- per paket.
  • 10 pkt med 2-dagsbiljett för 2 vuxna och 2 barn till ett värde av ca 2950:- per paket.

Tävlingen pågår mellan 4 mars – 31 juli 2024.

Lycka till! 

Pippi Gräddtårta - tävling

Piffa upp kalaset med förpackningen

Förpackningen är fylld med härliga figurer och detaljer – så varför inte använda dessa för att piffa upp din tårta? Klipp ut delarna som tilltalar just dig och fäst på sugrör, snören eller andra påhittiga ställen. Låt fantasin sätta gränserna! 

Gör den perfekta saften till kalaset

Vad vore ett kalas utan den perfekta saften till Pippi Gräddtårtan? Vi bjuder på ett härligt färgsprakande recept på egengjord saft som kommer gå hem hos både stora och små!

Ingredienser

  • 1 1/2 msk röd saft
  • 2 dl mineralvatten eller Sprite
  • Blå karamellfärg

Hur gör jag?
Fyll ett glas med is i valfri form. Häll i röd saft. Häll  långsamt i valfri kolsyrad transparant dryck, tex Sprite eller Fruktsoda. Droppa sedan ner några droppar blå karamellfärg i glaset för en extra färgklick! 

Från Sverige

Råvaror med omsorg

Vår Pippi Gräddtårta bär med stolthet upp “Från Sverige”-märkningen.

All vår mjölk och grädde kommer från gårdar i Småland med omnejd och all sylt vi använder till våra produkter kokas på plats i fabriken. Överblivna råvaror och produkter från produktionen tas i största möjliga mån omhand och görs om till djurfoder.

Vi är stolta över vårt svenska ursprung – och kan det bli mer svenskt än Frödinge Mejeri & Pippi? Vi är tveksamma!