Småländsk generositet helt enkelt. Det är Frödinge i en liten ask.

Småländskt är ofta förknippat med sparsamhet. Inte hos oss. Inte på ett företag som byggt upp hela sin själ för att uppleva livets goda stunder. På Frödinge bjuder vi på oss själva, vi delar med oss av småländska kulturskatter som ostkaka och andra godsaker från bageriet såsom paj, tårta och kladdkaka. Gamla och nya klassiker som skapar möjligheter för dig att dela stunder och smaker med de du tycker om.

Stolta smålänningar

Vi är stolta över platsen där vi verkar. Vi älskar vårt småländska ursprung. Mycket av vår framgång bygger på att vi utvecklat Frödinge i sann småländsk entreprenörsanda: påhittigt och smart. Men det småländska står också för en närvaro och engagemang i allt vi gör. Därför lägger vi stor omsorg i vår produktion; både i tillverkningen och i världen kring oss som ger oss våra råvaror.
Fika med Frödinge Jordgubbstårta
Fika med Frödinge Prinsesstårta
Vår mjölk och grädde kommer från gårdar i Småland med omnejd och all sylt vi använder till våra produkter kokas på plats i fabriken. Överblivna råvaror och produkter från produktionen tas i största möjliga mån omhand och görs om till djurfoder. Idag är det cirka 85 duktiga personer som jobbar hos oss i fabriken i Frödinge. De flesta sköter bakningen av våra ostkakor, pajer och tårtor. Övriga jobbar i verkstad, lager, tvätteri, produktutveckling, lab, elavdelning och kontor.