Kladdkaka

400GRM

Kladdkaka med mjuk chokladbotten och precis så kladdig och chokladig som en kladdkaka ska vara.

I frysutrymme (-18°C eller kallare): Se Bäst före-märkning. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara.

Per 100 g
Energi
1610 KJ
Energi
380 Kcal
Protein
4,8 g
Kolhydrater
58 g
– Varav Sockerarter
45 g
Fett
14 g
– Varav mättat
1,8 g
Salt
0,26 g

Socker, VETEMJÖL, ÄGG, rapsolja, fettreducerat kakaopulver, vatten, druvsocker, salt, VETESTÄRKELSE, potatistärkelse, vanillin, vaniljarom och emulgeringsmedel mono- och diglycerider av fettsyror.

Tillagning
Upptining: Ta ur produkten ur pappkartongen. Tiden för upptining i rumstemperatur ca 30 minuter, bit tinar på ca 10 min, dela med fördel fryst. Värm gärna kniven i varmt vatten. Bör ej frysas om efter upptining.