Jordgubbstårta

500GRM

En härligt fluffig laktosfri gräddtårta med två lager av saftig sockerkaka, vaniljkräm och jordgubbssylt. På toppen rikligt med friska syrliga jordgubbar!

Förvaring och hållbarhet: I frysutrymme (-18°C eller kallare): Se Bäst före-märkning. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara. Bör ej frysas efter upptining.

Per 100 g
Energi
900 KJ
Energi
210 Kcal
Protein
3 g
Kolhydrater
24 g
– Varav Sockerarter
15 g
Fett
12 g
– Varav mättat
8 g
Salt
0,3 g

GRÄDDE (24%), vatten, jordgubbar (16%), socker, ÄGG, VETEMJÖL, vegetabiliskt fett (kokos), potatisstärkelse, glukosfruktossirap, modifierad potatisstärkelse, bakpulver (dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat), SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrater), förtjockningsmedel (pektin, johannesbrödskärnmjöl), aroniajuicekoncentrat, stabiliseringsmedel (alginsyra), MJÖLKPROTEIN, fläderbärskoncentrat, salt, arom, färgämne (betakaroten). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV NÖTTER OCH MANDEL (hasselnöt/söt- bittermandel ).

Tillagning
Upptining: Tag ur produkten ur pappkartongen, men behåll plastkupolen på. Tiden för upptining i rumstemperatur är ca 4 timmar, i kylskåp ca 5 timmar. Det går utmärkt att dela vår jordgubbstårta fryst om du bara vill ha en bit eller två. Värm gärna kniven i varmt vatten då går det lättare att skära. Bör ej frysas om efter upptining.