Schwarzwaldtårta

400GRM

Två lager av frasig marängbotten som varvats med luftig grädde. På toppen ett krispigt täcke av krossad choklad.

Förvaring och hållbarhet: I frysutrymme (-18°C eller kallare): Bäst före se övre kant. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara. Bör ej frysas efter upptining.

Per 100 g
Energi
1550 KJ
Energi
370 Kcal
Protein
2,5 g
Kolhydrater
33 g
– Varav Sockerarter
28 g
Fett
25 g
– Varav mättat
14 g
Salt
0,08 g

GRÄDDE* 47%, socker*, ÄGGVITA*, vegetabilisk fett (kokos, shea), socker, mörk choklad** 1,5% (socker, kakaomassa, kakaosmör,  emulgeringsmedel (solroslecitin), naturlig vaniljarom), HASSELNÖT, fettreducerat kakaopulver**, stärkelse (potatis)*, SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, rom, stabiliseringsmedel (difosfater, natriumalginat, fruktkärnmjöl, guargummi), natriumkaseinat (av MJÖLK), rörsockersirap, arom (vanilj), emulgeringsmedel (SOJALECITIN). *Från Sverige certifierad råvara. **Rainforest Alliance-certifierad kakao.

Tillagning
Upptining: Tag ur produkten ur pappkartongen, men behåll plastkupolen på. Tiden för upptining i rumstemperatur är ca 2 timmar, i kylskåp ca 4 timmar. Det går utmärkt att dela vår Schwarzwaldtårta fryst om du bara vill ha en bit eller två. Värm gärna kniven i varmt vatten då går det lättare att skära. Bör ej frysas om efter upptining.