Schwarzwaldtårta

400GRM

Två lager av frasig marängbotten som varvats med luftig grädde. På toppen ett krispigt täcke av krossad choklad.

Förvaring och hållbarhet: I frysutrymme (-18°C eller kallare): Bäst före se övre kant. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara. Bör ej frysas efter upptining.

Per 100 g
Energi
1550 KJ
Energi
370 Kcal
Protein
2,5 g
Kolhydrater
33 g
– Varav Sockerarter
28 g
Fett
25 g
– Varav mättat
14 g
Salt
0,08 g

GRÄDDE 47%, socker, vatten, ÄGGVITA, vegetabiliskt fett (kokos, shea), HASSELNÖTTER 1%, fettreducerat kakaopulver, kakaomassa, potatismjöl, SKUMMJÖLKSPULVER, glukossirap, arom, stabiliseringsmedel (natriumdifosfat, alginsyra, guarkärnmjöl), kakaosmör, MJÖLKPROTEIN, förtjockningsmedel fruktkärnmjöl, emulgeringsmedel (SOJALECITIN, solroslecitin), syra citronsyra, bakpulver natriumkarbonat. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ANDRA NÖTTER OCH MANDEL (hasselnöt/söt- bittermandel).

Tillagning
Upptining: Tag ur produkten ur pappkartongen, men behåll plastkupolen på. Tiden för upptining i rumstemperatur är ca 2 timmar, i kylskåp ca 4 timmar. Det går utmärkt att dela vår Schwarzwaldtårta fryst om du bara vill ha en bit eller två. Värm gärna kniven i varmt vatten då går det lättare att skära. Bör ej frysas om efter upptining.