Jordgubbstårta

500GRM

En härligt fluffig laktosfri gräddtårta med två lager av saftig sockerkaka, vaniljkräm och jordgubbssylt. På toppen rikligt med friska syrliga jordgubbar!

Förvaring och hållbarhet: I frysutrymme (-18°C eller kallare): Se Bäst före-märkning. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara. Bör ej frysas efter upptining.

Per 100 g
Energi
1001 KJ
Energi
239 Kcal
Protein
3 g
Kolhydrater
25 g
– Varav Sockerarter
17 g
Fett
14 g
– Varav mättat
9 g
Salt
0,33 g

Laktosfri grädde 25%, vatten, jordgubbar 15%, socker, ägg, vetemjöl, potatisstärkelse, kokosolja, glukos-fruktossirap, modifierad majsstärkelse, emulgeringsmedel (mono og diglycerider av fettsyror), glukossirap, bakpulver (dinatriumdifosfat, natriumbikarbonat), laktosfri skummjölkspulver, surhetsreglerande medel (citronsyra, natriumcitrat), stabiliseringsmedel (difosfater, fruktkärnmjöl, natriumalginat), aroniajuicekoncentrat, förtjockningsmedel (pektin), natriumkaseinat (av mjölk), naturlig arom, fläderbärskoncentrat, salt, vetemalt, färgämne (betakaroten), mjölbehandlingsmedel
(askorbinsyra). Kan innehålla spår av: nötter och mandel.

Tillagning
Upptining: Tag ur produkten ur pappkartongen, men behåll plastkupolen på. Tiden för upptining i rumstemperatur är ca 4 timmar, i kylskåp ca 5 timmar. Det går utmärkt att dela vår jordgubbstårta fryst om du bara vill ha en bit eller två. Värm gärna kniven i varmt vatten då går det lättare att skära. Bör ej frysas om efter upptining.