Citronkladdkaka

Citronkladdkaka

400GRM

Vår mest älskade klassiker från Frödinge i en helt ny version! En kladdig och syrlig citronkladdkaka som också gör gott. Bakad i Frödinge, Småland. Här hittar du mer inspiration.

I frysutrymme (-18°C eller kallare): Se Bäst före-märkning. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara.

Per 100 g
Energi
1516 g
Energi
367
Protein
4,2 g
Kolhydrater
64 g
– Varav Sockerarter
49 g
Fett
10 g
– Varav mättat
2,6 g
Salt
0,39 g

Socker, vetemjöl, ägg, rapsolja, vit choklad 5,6% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, mjölksocker, skummjölkspulver, emulgeringsmedel: lecitin, arom), citronjuicekoncentrat, dextros,salt, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), vetestärkelse, arom, stärkelse, vetemalt, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).

Upptining: Ta ur produkten ur pappkartongen. Tiden för upptining i rumstemperatur 1 h, bit tinar på 15 – 20 min. Använd en varm kniv för att lättare dela den frusna kakan.