Schwarzwaldtårta

Schwarzvaldstårta

400GRM

Två lager av frasig marängbotten som varvats med luftig grädde. På toppen ett krispigt täcke av krossad choklad.

Förvaring och hållbarhet: I frysutrymme (-18°C eller kallare): Bäst före se övre kant. I kylskåp eller vid rumstemperatur: Tinad vara hanteras som färskvara. Bör ej frysas efter upptining.

Per 100 g
Energi
1525 KJ
Energi
364 Kcal
Protein
2,3 g
Kolhydrater
35 g
– Varav Sockerarter
34 g
Fett
24 g
– Varav mättat
15 g
Salt
0,14 g

Grädde* 47%, socker*, äggvita*, vegetabilisk fett (kokos, shea), mörk choklad** 1,5% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (solroslecitin), naturlig vaniljarom), hasselnöt, fettreducerat kakaopulver**, potatisstärkelse*, laktosfri skummjölkspulver, glukossirap, arom, stabiliseringsmedel (difosfater, natriumalginat, fruktkärnmjöl, guargummi), natriumkaseinat (av mjölk), rörsockersirap, emulgeringsmedel (sojalecitin). *Från Sverige certifierad råvara. **Rainforest Alliancecertifierad kakao. Kan innehålla spår av andra nötter.

Tillagning
Upptining: Tag ur produkten ur pappkartongen, men behåll plastkupolen på. Tiden för upptining i rumstemperatur är ca 2 timmar, i kylskåp ca 4 timmar. Det går utmärkt att dela vår Schwarzwaldtårta fryst om du bara vill ha en bit eller två. Värm gärna kniven i varmt vatten då går det lättare att skära. Bör ej frysas om efter upptining.