John Lundvik – ny ambassadör för Frödinge

Frödinge Mejeri bakar i sin fossilfria fabrik i Småland, utöver sin klassiska ostkaka, bland annat pajer, tårtor och kakor. Verksamheten i Småland har bedrivits sedan 1929.

May 12, 2022

Frödinge Mejeri har beslutat sig för att stärka varumärket Frödinge genom att använda sig av småländska profiler som ambassadörer framför allt för Frödinge ostkaka. Det räcker dock inte att man är känd, man ska också ha en intressant och ödmjuk personlighet. Som ambassadör för Frödinge är man stolt över sitt småländska arv och gillar ostkaka. Vi är därför mycket glada över att kunna presentera John Lundvik som vår nye ambassadör.
 
John Lundvik är en av Sveriges främsta artister. Han vann Melodifestivalen 2019 och har tiotals miljoner spelningar på Spotify. Under de senare åren har han deltagit i flera TV-produktioner. Lundvik är uppvuxen i Öjaby och är stolt över sitt småländska arv. I sommar gör han sig dessutom redo för att tillsammans med några av Sveriges mest populära artister åka ut på vägarna med Diggiloo – en av sommarens självklara höjdpunkter! Det kommer vi på Frödinge att uppmärksamma genom att lotta ut fina vinster. Kanske kan du bli en av dom som vinner VIP-biljetter och en fika med John?
 
Håll koll på vad som händer via Frödinge hemsida, radioreklam, sociala media och exponeringar i butik under våren/sommaren 2022! Vi hoppas att det ska bidra till att ännu fler vill köpa Frödinge ostkaka – bakad med kärlek och omtanke i Frödinge fossilfria fabrik i Småland.
 
Glad sommar!